loading...

Termeni si conditii

Prevederi

 1. Site-ul www.oklari.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a SC OKLARI SRL
 2. oklari.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
 3. oklari.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
 4. oklari.ro nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
 5. Intreg continutul site-ului oklari.ro este proprietatea SC OKLARI SRL, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul SC OKLARI SRL fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 6. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către SC OKLARI SRL
 7. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al SC OKLARI SRL.
 8. SC OKLARI SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.
 9. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 10. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.oklari.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.
 11. Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu SC OKLARI SRL
 12. www.oklari.ro nu este raspunzator de:
  • daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.
  • eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat. oklari.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele.
  • eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa oklari.ro.;
  • pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor oklari.ro

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

SITE-UL, MATERIALELE DE PE SITE ŞI SOFTWARE-UL, DACĂ ESTE CAZUL, SUNT FUNRIZATE CA ATARE, CU TOATE DEFECTELE ŞI ASA CUM ESTE DISPONIBIL, FĂRĂ NICI UN FEL DE GARANŢII EXPRESE SAU TACITE. ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAŢIA APLICABILĂ, COMPANIA SC OKLARI SRL ESTE EXONERATĂ DE RĂSPUNDEREA ORICĂROR GARANŢII EXPRESE SAU TACITE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANŢIILE TACITE DE COMERCIALIZARE ŞI CALITIATE CORESPUNZĂTOARE, CARACTER ADECVAT UNUI ANUMIT SCOP, ACURATETE SI NE-INCALCARE A DREPTURILOR DE AUTOR SC OKLARI SRL NU GARANTEAZĂ CĂ DISPONIBILITATEA SAU FUNCŢIUNILE CONŢINUTE PE SITE, MATERIALELE DE PE SITE, FORUMURILE SAU SOFTWARE-UL VOR FI NEÎNTRERUPTE SAU COMPLET LIPSITE DE ERORI, CĂ DEFECTELE VOR FI REMEDIATE SAU CĂ ACEST SITE ORI SERVERUL CARE ÎL PUNE LA DISPOZIŢIE ORI SOFTWARE-UL NU CONŢINE VIRUŞI SAU ALTE COMPONENTE NOCIVE, NICI CĂ SITE-UL, MATERIALELE DE PE SITE, SOFTWARE-UL SAU SERVERUL NU ÎNCALCĂ LEGISLAŢIA BREVETELOR SAU ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ALE UNEI PERSOANE. SC OKLARI SRL NU GARANTEAZĂ ŞI NU FACE NICI UN FEL DE DECLARAŢII PRIVITOARE LA UTILIZAREA SAU REZULTATELE UTILIZĂRII ACESTUI SITE, A MATERIALELOR DE PE SITE, A FORUMURILOR SAU A SOFTWARE-ULUI, DIN PUNCTUL DE VEDERE AL CORECTITUDINII, ACURATEŢII SAU CREDIBILITĂŢII LOR. DUMNEAVOASTRĂ (NU SC OKLARI SRL) VEŢI SUPORTA COSTUL INTEGRAL AL TUTUROR OPERAŢIILOR DE SERVICE, REPARAŢII SAU REMEDIERI. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA APLICABILĂ SĂ NU PERMITĂ EXCLUDEREA GARANŢIILOR TACITE, DECI ESTE POSIBIL CA EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ. LIMITAREA RĂSPUNDERII COMPANIA SC OKLARI SRL NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE ÎN NICI UN FEL DE CONDIŢII, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENŢĂ, PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE INDIRECTE, DAUNE SPECIALE, DAUNE PENTRU PREJUDICII MORALE REZULTATE DIN UTILIZAREA SAU DIN INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-UL, MATERIALELE DE PE SITE SAU SOFTWARE-UL, CHIAR DACĂ SC OKLARI SRL A FOST INFORMATĂ DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA APLICABILĂ SĂ NU PERMITĂ LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RĂSPUNDERII PENTRU DAUNE INDIRECTE, DAUNE SPECIALE, DAUNE PENTRU PREJUDICII MORALE, DECI ESTE POSIBIL CA LIMITAREA SAU EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ. IN ACEST CAZ, RĂSPUNDEREA TOTALĂ A SC OKLARI SRL FAŢĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU TOATE DAUNELE, PIERDERILE ŞI LITIGIILE (FIE PREJUDICII CONTRACTUALE, FIE ÎN AFARA CONTRACTULUI (INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENŢĂ) NU VA DEPĂŞI ÎN NICI UN CAZ SUMA DE 10 EURO.